Casa Funerara R.S.C. situata pe strada Cocorilor, nr. 27, intre cimitirele Eternitatea si Pomenirea, ofera sprijin si ajutor real pentru cei care trec prin momentele grele ale despartirii de cineva drag.

Serviciile puse la dispozitia celor care apeleaza la societatea noastra sunt de cea mai buna calitate si la cele mai bune preturi. Un singur telefon la 0728 690 120 si un agent de pompe funebre al CASEI FUNERARE RSC se va deplasa acasa sau la spital (daca decesul s-a produs in incinta spitalului) pentru a lua trupul neinsufletit si a-l transporta la Casa Funerara.

Aici, intr-o sala special amenajata, trupul va fi pregatit (spalat, imbracat, imbalsamat) pentru serile de priveghi. Aceste seri se pot desfasura, gratuit, intr-una din cele patru capele amenajate elegant, spatioase, climatizate, dotate cu canapele si fotolii pentru membrii familiei si pentru cei care vor sa isi ia un ultim ramas bun de la persoana decedata.

Izolarea perfecta permite ca slujbele sa se desfasoare la aceeasi ora, fara a deranja intimitatea altei familii îndoliate. De asemenea, la dispozitia familiei este si un salon elegant unde se poate servi cozonac, cafea ,etc.

Pentru inmormantare este asigurat transportul catre cimitir.

Casa Funerara R.S.C. pune la dispozitia clientilor si o sala pentru masa de pomenire (pomana de dupa inmormantare) si parastase aflata la aceeasi adresa, dar intr-o alta cladire.

Familia indoliata poate sa achizitioneze sicrie complet echipate, produse de societate, la pret redus, incepând cu 450 lei, precum si sicrie de lux, prosoape, colaci, paosi, coliva, medic constatator al decesului, repatriere, etc.

Plata se face dupa incasarea ajutorului de deces, dosarul pentru Casa de Pensii fiind pregatit gratuit de catre angajatii Casei Funerare R.S.C.